Epler plukket av ungdommen i Lif Laga. Foto: Lif Laga

Vi skal prøve noe nytt og trenger din hjelp. Se for deg eplemost laget av inspirerende Lif Laga med et lekkert design av en av Oslo grafiske fagforenings egne medlemmer.

Sammen med Lif Laga skal vi lage en Oslo-flaske. 1000 flasker eplemost laget av epler fra Stovner bydel. Eplene er håndplukket av Stovnerungdom som driver hele prosessen nesten helt selv. Lif laga er et inkluderingsprosjekt som er åpent for alle med hovedfokus på å styrke ungdom i deres tro på seg selv som ressurser i samfunnet. Kombinert med Oslo grafiske fagforening blir dette en smeltedigel av lekkert design og et produkt man kan stille seg bak.

Vi søker en designer som ønsker å bli med på prosjektet. Send oss noe du har laget før, f.eks. porteføljen din – men hold det enkelt! Vi kommer opp med teksten, du det visuelle uttrykket. Dette er selvfølgelig et betalt oppdrag og navnet ditt blir nevnt på flasken og markedsføringskampanjen.

Frist: 10. juli
Kriterie:
Må være medlem av
Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening.
Oppdrag: Konsept og design av etikett
Ferdige filer leves: 1. oktober
Honorar: opp til 15.000 kr

Spørsmål kan sendes til avd850@fellesforbundet.org.

Vi annonserer valgt samarbeidspartner her og gjennom våre SoMe-kanaler.

Hold deg oppdatert på vår Facebook, Instagram og LinkedIn.

EDIT:
Gratulerer Raquel M. Marques! Hun har fått oppdraget å designe en etikett til en eplemost laget av Lif laga. Vi gleder oss åpenbart til å se resultatet!

Som grafisk designer har Raquel jobbet mye med identitet og branding. Hun har bakgrunn fra byråbransjen, som selvstendig næringsdrivende og in house designer. I tillegg har hun både en master i design fra Kunsthøyskolen i Bergen og en bachelor i Communication Design fra Lisbon, Portugal, hvor hun er fra. Jo, også er hun medlem hos oss da selvfølgelig. Se mer av arbeidet hennes her.