Bilde av det nye Ogf teamet.

Det nye Ogf teamet på kontorets balkong på Youngstorget. Fra venstre: Carsten Østby Håkonsen, Kristin Mulleng Sezer og Ina Susanne Karlsen. Foto: Niels Killi

Oslo grafiske fagforening satser videre på rekruttering og organisering. Carsten Østby Håkonsen har blitt valgt som nestleder og Ina Susanne Karlsen hentes inn etter flere år i byråer. Sammen med leder i Ogf, Kristin Mulleng Sezer, satser de på en ny kommunikasjonsstrategi.

På Oslo grafiske fagforenings (Ogfs) årsmøte i midten av juni ble Carsten Østby Håkonsen, tidligere organisasjonsarbeider i Ogf, valgt til nestleder av årsmøtet. Han har vært aktiv i fagforeningen siden 2012. Han kjenner derfor Mulleng Sezer godt og de kommer til å fortsette sitt tette samarbeid. Østby Håkonsen kommer også til å fortsette med hovedansvaret for rekrutteringen i avdelingen.

– Jeg er veldig glad for at Carsten har blitt valgt som nestleder. Vi kjenner hverandre godt etter å ha jobbet sammen og sittet i styret ved siden av hverandre i mange år. Vi er rett og slett trygge på hverandre, sier Mulleng Sezer, leder i Ogf.

Ina Susanne Karlsen har erfaring fra design- og kommunikasjonsbyråer i Norge og Australia, og kjenner bransjen godt. Hun er nå hentet inn som organisasjonsarbeider/kommunikasjonsrådgiver i Ogf. Her kommer hun til å jobbe med rekrutteringsarbeid, spesielt gjennom markedsføring, kommunikasjon og design. Hun vil også ha hovedansvaret for kommunikasjonsstrategien ved avdelingen. Dette er en utradisjonell og nytenkende satsing fra Ogf.

– Å få Ina Susanne med på laget blir spennende. Hun tar initiativ og har allerede begynt å skape gode rutiner for avdelingen vår. Det blir bra å få nye øyne inn i avdeling, sier Mulleng Sezer.

Karlsens fokus på kommunikasjon, kombinert med Mulleng Sezer og Østby Håkonsens kompetanse innen fagforeningsarbeid, gjør dette til et godt team som utgjør avdeling 850 i Fellesforbundet. Alle tre ser frem imot samarbeidet og mener de utfyller hverandre godt.