To personer snakker sammen under Visibel fagdagene, to dager fylt av inspirasjon og læring for designere.

To personer snakker sammen under Visibel fagdagene, to dager fylt av inspirasjon og læring for designere. Foto: Markus Andersson

 

Velkommen til årsmøte i Oslo grafiske fagforening!

Når: torsdag 25. april, kl: 17.00
Hvor: Oslo Kongressenter Folkets Hus (rom: Forum), Youngs gate 21, 0181 Oslo
Hva: Årsmøte, noe mat og drikke
Påmelding: meld deg på her før 3. april
Forslagsfrist: 3. april (forslag fylles inn i påmeldingsskjemaet, forslag til valgkomiteen sendes til leder av valgkomiteen Jenny M. Mossin på e-post ved å trykke her).
Pris: 0 kr – Gratis og kun for Ogf-medlemmer
Last ned: Årsberetning 2023

Forslag til dagsorden:

  • Åpning
  • Konstituering
  • Beretning
  • Regnskap
  • Innkomne forslag
  • Bevilgninger
  • Valg av revisor
  • Valg

Før årsmøtet innleder Jorunn Folkvord fra Pensjon for alle. Forrige uke gjennomførte de en imponerende politisk streik foran Stortinget med 89 faner fra hele landet. Se vår deltagelse på instagram her. Inviterte gjester: Samir Jelin, (faglig sekretær i Fellesforbundet Region Øst), Ida Hexeberg (regional ungdomssekretær i Fellesforbundet Region Øst) og Joachim Espe (forbundssekretær i Fellesforbundet).

Ingen økning i pensjonsalderen!
Regjeringen forslår at pensjonsalderen skal økes og gjøres avhengig av fødselsår. Hver årgang av pensjonister skal måtte vente 1-2 måneder lenger enn forrige årskull.
Det er arbeidslivet som må endres, ikke pensjonsalderen.

Har du ikke vært med før?
Dette er årets viktigste møte i fagforeningen vår. Som medlem har du mulighet til å være med og ha innflytelse på hva vi skal jobbe med fremover. På årsmøtet stemmer alle medlemmer for eller imot de ulike sakene på agendaen. Du kan komme med forslag til agendaen før forslagsfristen hvis det er noe du vil ta opp. Du kan stille til valg i forskjellige utvalg. Hva med å for eksempel sitte i styret? Oppgaven til styret er å støtte- og jobbe sammen med ansatte/valgte. Sammen jobber vi for å fremme medlemmene sine lønns- og arbeidsvilkår, og skape en møteplass for bransjen. Eller vil du være med i ungdomsutvalget kanskje? I noen verv velges du for ett år, andre for to. Eller ønsker du bare å møte bransjekollegaer? Da er dette stedet.

Det blir merkeutdeling senere i år. Mer info kommer senere til de det gjelder.

Kontakt oss gjerne hvis det er noe du lurer på. Vi ser frem til å se gamle og nye bekjentskap!

Kameratslig hilsen,
Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening

 

 

 

Bilder fra halvårsmøtet høsten 2022. Foto: Haakon Hoseth