Fellesforbundet x Lif laga eplemost 2022-flaska i mørk belysning.

Fellesforbundet x Líf laga eplemost 2022-flaska. Foto: Haakon Hoseth

I fjor ønsket vi å prøve noe nytt. Å få en av Oslo grafiske fagforenings egne medlemmer til å designe vår helt egen eplemost. Grafisk designer Raquel M. Marques fikk oppdraget. Vil du designe årets eplemost, for Fellesforbundet x Líf laga?

Vi samarbeider med Líf laga som i fjor vant Oslo kommunes frivillighetspris:

«Lif Laga ble startet i 2016 og er en arena der ungdom er med på å høste og bruke epler som ellers ikke ville blitt brukt. Organisasjonen skaper møteplasser der ungdom opplever ansvar, læring og mestring. Med tro på at handling fører til holdning, har de skapt et rom for at unge mennesker kan finne en sin plass i nærmiljøet, i møte med naturen. I tillegg til å skape positive ringvirkninger for lokal ungdom har de gitt hele Oslo tilgang til topp kvalitet eplemost fra eplehagene på Stovner.»

Vi søker en designer som ønsker å bli med på årets prosjekt. Send oss noe du har laget før, f.eks. porteføljen din – men hold det enkelt! Vi kommer opp med teksten, du det visuelle uttrykket. Dette er selvfølgelig et betalt oppdrag og navnet ditt blir nevnt på flasken og i markedsføringskampanjen.

Vi annonserer valgt samarbeidspartner gjennom våre SoMe-kanaler. Hold deg oppdatert ved å følge oss på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Frist: 13.8
Påmelding: meld interesse her
Kriterier: Må være medlem av Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening. Ikke medlem? Meld deg inn i dag da vel – og meld interesse for oppdraget!
Oppdrag: Konsept og design av etikett, SoMe-filer (samme uttrykk)
Ferdige filer leves: 17.9
Honorar: opp til 15.000 kr

Spørsmål? Send oss en epost.