Vil du designe 2024-flaska vår? Fjorårets flaske er designet av Frode Konstantin Helland, prisbelønt skriftdesigner og medlem av Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening. Her er et sosiale medier-utsnitt. Vil du designe 2024-flaska vår?

Vil du designe 2024-flaska vår? Fjorårets flaskeetikett designet av Frode Konstantin Helland, prisbelønt skriftdesigner og medlem av Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening.

Vil du bli med på et kreativt prosjekt med slakke tøyler? Interessert i verdiene fagforeningen vår står for; fellesskap, solidaritet og rettigheter i arbeidslivet? Og er en totalt designnerd? Og medlem hos oss da. Vil du designe 2024-flaska vår?

Prisbelønt skriftdesigner

De siste to årene har vi designet vår helt egen eplemost. Fjorårets flaske er designet av Frode Konstantin Helland, prisbelønt typedesigner og medlem av Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening. Vi samarbeider med Líf laga. De jobber for å tilby ungdom i Stovner en positiv læringsarena med fokus på fellesskap og mestring.

Vi søker en designer som vil bidra til et spennende og utradisjonelt oppdrag. Vil du designe 2024-flaska for årets eplemost, for Fellesforbundet x Líf laga?

Samarbeid med Líf laga

Dette er et prosjekt i samarbeid med Líf laga. De vant i 2022 Oslo kommunes frivillighetspris:

«Lif Laga ble startet i 2016 og er en arena der ungdom er med på å høste og bruke epler som ellers ikke ville blitt brukt. Organisasjonen skaper møteplasser der ungdom opplever ansvar, læring og mestring. Med tro på at handling fører til holdning, har de skapt et rom for at unge mennesker kan finne en sin plass i nærmiljøet, i møte med naturen. I tillegg til å skape positive ringvirkninger for lokal ungdom har de gitt hele Oslo tilgang til topp kvalitet eplemost fra eplehagene på Stovner.»

Vis hva du kan

Send oss noe du har laget før, f.eks. porteføljen din – men hold det enkelt! Vi kommer opp med teksten, du det visuelle uttrykket. Dette er selvfølgelig et betalt oppdrag og navnet ditt blir nevnt på flasken og i markedsføringskampanjen.

Nysgjerrig? Kontakt kommunikasjonsrådgiver Ina Susanne Karlsen på email eller telefon 48441480.

Frist: 12.8
Påmelding: meld interesse her
Kriterier: Må være medlem av Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening. Ikke medlem? Meld deg inn i dag – og meld deg som interessert i oppdraget!
Oppdrag: Konsept og design av etikett, SoMe-filer (samme uttrykk)
Ferdige filer leves: 16.9
Honorar: opp til 15.000 kr

Vi annonserer valgt samarbeidspartner gjennom våre SoMe-kanaler. Hold deg oppdatert ved å følge oss på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Utdrag fra den digitale markedsføringskampanjen i fjor. Designer: Frode Konstantin Helland, prisbelønt skriftdesigner og medlem av Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening.